دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 11 آبان 1400
کد 5987

الزام ادارات پردیس به ارائه خدمات با کارت واکسیناسیون

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری پردیس، عبدالعظیم رضایی فرماندار شهرستان پردیس پس از جلسه کمیته مقابله با کرونا در شهرستان با بیان اینکه واکسیناسیون به دلیل اهمیت و حساسیت موضوع در کشور دارای اولویت است، گفت: درصدد هستیم شرایطی فراهم شود تا ارائه خدمات در ادارات خدمات رسان با ارائه کارت واکسیناسیون انجام گیرد.

وی افزود: مراکز واکسیناسیون در سطح شهرستان با تمام قوا فعال هستند و برای واکسیناسیون پرسنل ادارات، دستگاه ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی نیز هماهنگی هایی انجام شده و در جلسه امروز مقرر شد علاوه بر رصد و پایش وضعیت کارکنان و پرسنل ادارات دولتی و غیردولتی و صنوف از نظر تزریق حداقل یک دوز واکسن کرونا، ارائه خدمات به ارباب رجوع در ادارات خدمات رسان و اماکن ورزشی و آموزشی با ارائه کارت واکسیناسیون یا گواهی سلامت کرونا انجام شود.

رضایی گفت: بخشداران نیز ملزم شده اند ضمن اطلاع رسانی مناسب در روستاها پیرامون تاثیر مثبت اجرای واکسیناسیون، پایش وضعیت واکسیناسیون روستاییان را انجام دهند.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 11 آبان 1400
  • ساعت 10
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 0
Aa