دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 16 آذر 1400
کد 6009

همایش افتخار شهر من در پردیس برگزار شد

عصر دیروز و با حضور مسئولان شهرستان، همایش بزرگ افتخار شهر من به منظور تجلیل از نخبگان علمی، فرهنگی و ورزشی شهرستان پردیس برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری پردیس، این همایش به همت سپاه ناحیه شهرستان و با حضور سردار  معاون. ، رضایی فرماندار پردیس، حجت الاسلام حسینی امام جمعه، فرمانده سپاه ناحیه شهرستان، بخشدار مرکزی، روسای ادارات ورزش و جوانان، آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار و طی آن از شهروندان شهرستان پردیس که در کنکور سراسری، مسابقات ورزشی و رویداد های فرهنگی و هنری افتخاراتی کسب کرده بودند تجلیل شد.

فرماندار پردیس در این همایش با ابراز خرسندی از حضور در میان جمعی سخت کوش ترین افراد شهرستان گفت: افرادی که در این همایش حضور دارند، تلاش بسیار زیادی کرده اند و در رقابت های سنگین با محدودیت های بسیار زیاد شرکت کرده و موفق شده اند و موحب افتخار هستند و باید به تلاش خود ادامه دهند تا بتوانند آینده کشور را بسازند.

وی راهنمایی ها و حمایت های خانواده، مربیان و معلمان و تلاش افتخار آفرینان را در کنار هم موجب موفقیت دانست و خاطر نشان کرد: امیدواریم در آینده شاهد حضور افراد بیشتر از رشته ها و حوزه های بیشتری در این قبیل جلسات باشیم و جوانانی که برای دست یابی به موفقیت تلاش می کنند، با صبر و امید از فرصت جوانی استفاده کرده و جامعه را به سمت ترقی در علم، فرهنگ، ورزش و روابط
انسانی پیش ببرند.

در پایان همایش افتخار شهر من از دو تن از جانبازان و ایثارگران 70 درصد، نفرات برتر کنکور سراسری، قهرمانان مسابقات ملی و بین المللی ورزشی و افتخار آفرینان حوزه های هنری تجلیل شد.

 

 

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 16 آذر 1400
  • ساعت 12
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 1
Aa