دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 23 آذر 1400
کد 6017

معاون استاندار تهران: ایجاد مشارکت و هویت اجتماعی در شهرهای اقماری تهران بسیار مهم است

عابد ملکی معاون عمرانی استانداری تهران در مراسم معارفه شهردار جدید پردیس از اهمیت پیوستگی اجتماعی و ایجاد مشارکت و هویت اجتماعی در شهر ها سخن گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری پردیس، وی با اشاره به اینکه مدیریت و پیوستگی اجتماعی بسیار مهم است گفت: ایجاد مشارکت و هویت اجتماعی در شهر هایی که در حاشیه شهرهای بزرگ ایجاد می شود برای حل مشکلات شهر دارای اهمیت زیادی است و مردم باید در این امر مشارکت کنند.

ملکی افزود: اینکه پردیس شورا ندارد مایه تاسف است و وظایف دیگر مسئولان به ویژه شهردار را بیشتر می‌کند تا بتوانند پاسخگوی نیاز مردم باشند و برای موضوعات اجتماعی و فرهنگی نیز در کنار موضوع عمرانی و خدمت رسانی تلاش کنند.

معاون استاندار تهران، مدیران را کلید حل مشکلات دانست و خاطرنشان کرد: خدمت رسانی در شهرداری‌ها اولویت اول است و در تمام سرانه ها از بدو تولد تا آرامستان بخشی بر عهده شهرداری است به همین منظور باید در کنار انجام کارهای معمول برای حل مشکلات مردم تلاش واقعی انجام داد و تا جای ممکن با مردم همکاری و همیاری داشت و از آنها حمایت کرد.

 

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 23 آذر 1400
  • ساعت 01
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 0
Aa