دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 28 آبان 1401
کد 6378

با محوریت فرمانداری پردیس انجام گرفت: رفع تداخلات و مشکلات اراضی ادارات شهرستان با اراضی وقفی روستای کرشت

جلسه رفع تداخلات و مشکلات اراضی و ابنیه ادارات که در اراضی وقفی روستای کرشت قرار دارد به ریاست فرماندار پردیس برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری پردیس، این جلسه با حضور کربلایی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی، مختاری مشاور و مدیر حوزه فرماندار، رهنما بخشدار مرکزی، امین خیریه شرف النساء روستای کرشت و چند تن از روسای ادارات برگزار و وضعیت ساختمان اداری و ابنیه احداث شده قبلی ادارات در اراضی اوقافی به صورت موردی با روسای ادارات مورد بررسی قرار گرفت.
 
در این جلسه مشکلات ادارات آب و فاضلاب پردیس، آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی، امور کتابخانه ها، دهیاری کرشت و حوزه علمیه مستقر در این روستا مطرح و بر اساس مستندات موجود، تعامل طرفین، مدیریت فرمانداری و عمل به توافقات پیشین راهکارهایی ارائه و مقرر شد حد اکثر در یک هفته آتی مکاتبات لازم صورت پذیرفته و تعیین تکلیف اراضی انجام گیرد.









  • نوشته شده
  • در شنبه 28 آبان 1401
  • ساعت 09
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 10
Aa