محسن قضاتلو فرماندار شهرستان پردیس با حضور در دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی شهرستان، با خادم یاران دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری پردیس، فرماندار شهرستان در این جلسه با بیان اینکه سابقه فعالیت در این نهاد مقدس رادارد و با نحوه کار، اقدامات و مشکلات دفاتر نمایندگی آشنا است افزود: فعالیت های دفاتر نمایندگی آستان قدس که همگی مبتنی بر مشارکت خیرین و ارادتمندان امام رئوف(ع) هستند برای حمایت از محرومان و مستضعفان بسیار قابل تقدیر است.
وی تصریح کرد: شهرستان دارای مشکلات زیادی است که از سوی فرمانداری پیگیری می شود و چند مورد از جمله حمل و نقل عمومی داخلی و مترو و بهبود شرایط در محلات کم برخوردار به جد دنبال می شود اما باید با کار جهادی و مستمر زمینه بهبود شرایط را فرآهم کرد و از کمک خادم یاران برای ایجاد فضای فرهنگی مناسب در محلات بهره برد.
در این دیدار درفکی مسئول نمایندگی این دفتر در شهرستان به بیان توضیحاتی پیرامون نیروی انسانی فعال، نحوه تامین مالی برای کمک به مراجعه کنندگان و مهمترین حوزه فعالیت دفتر پرداخت و در پایان نیز زیارتنامه حضرت امام رضا(ع) و نمک تبرکی بارگاه آن حضرت به فرماندار پردیس اهدا شد.