سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 13 ارديبهشت 1402
کد 6453

بازدید میدانی فرماندار پردیس از فاز 8/ دیدار صمیمی قضاتلو باساکنان این فاز

محسن قضاتلو فرماندار شهرستان پردیس عصر دیروز با حضور در فاز ۸ شهر پردیس، ضمن اقامه نماز در مسجد این فاز، با ساکنان و نمازگزاران دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری پردیس، مردم در این نشست مشکلات و کمبودهای فاز ۸ از جمله خدمات شهری، حمل و نقل، ساماندهی سگهای بلاصاحب، نبود واحدهای صنفی و خدماتی کافی، کمبود سرانه ها از جمله فضای سبز، اماکن ورزشی، روشنایی و آسفالت معابر را مطرح کردند.
 
فرماندار پردیس با بیان اینکه شهرداری حوزه های خدمات شهری، حمل و نقل و فضای سبز را به تازگی از شرکت عمران تحویل گرفته است گفت: با تشکیل نواحی شهرداری، اتفاقات مثبتی در این فاز روی خواهد داد.
 
نماینده عالی دولت در شهرستان پردیس مشکلات مسکن مهر را زیاد دانست و گفت: برخی دستگاه ها توان لازم برای ورود و رفع مشکلات را دارند که با اولویت بندی پیگیر رفع این مشکلات هستیم اما فرهنگسازی، مشارکت مردمی، بهره گیری از توان سمن ها و سراهای محله در اجرای امور و همچنین ارتقای سطح نظارت مردمی گره گشای بسیاری از مشکلات خواهد بود.
 
این مقام مسئول افزود: با توجه به واگذاری واحدها و افزایش مستمر جمعیت،در سرانه ها مشکلاتی داریم که با برنامه‌ریزی بر اساس به روز رسانی داده ها می توان این عقب ماندگی را جبران کرد.
 
در این نشست تسریع در مواردی همچون بهبود خدمات شهری، احداث پارک و بوستان، ارتقای حمل و نقل، جمع آوری سریعتر کارگاه های ساختمای غیر فعال، افزایش نظارت بر اماکن صنفی و تشدید فعالیت های مربوط به ساماندهی حیوانات بلاصاحب مورد تاکید قرار گرفت.



  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 13 ارديبهشت 1402
  • ساعت 14
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 5
Aa