سه شنبه 18 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 17 شهريور 1404
کد 6783

برگزاری جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان پردیس

جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان پردیس به ریاست سیروس جعفری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار و با حضور معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری، فرهادلو رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پردیس در ابتدای این جلسه با ارائه گزارشی از برنامه‌های انجام گرفته و در دست اجرای این اداره در حوزه جوانان، ظرفیت‌های ورزشی و اجتماعی شهرستان را قابل توجه دانست و گفت: با همکاری ادارات شهرستانی و اداره کل می‌توان فضاهای ورزشی و فرهنگی بیشتری را برای استفاده جوانان تجهیز و برنامه‌های اساسی را در حوزه جوانان به اجرا گذاشت.

معاون فرماندار نیز با اشاره به اهمیت قشر جوان در توسعه اجتماعی و فرهنگی شهرستان، جوانان را سرمایه‌های اصلی کشور دانست و گفت: برنامه‌ریزی دقیق برای فراهم کردن بسترهای لازم به منظور شکوفایی استعدادهای جوانان پر حوزه‌های مختلف از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و فرمانداری از طرح‌های مرتبط با توانمندسازی و بهره‌گیری از مشارکت جوانان در راستای افزایش نشاط و کاهش آسیب‌های اجتماعی حمایت خواهد کرد. 
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 17 شهريور 1404
  • ساعت 13
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 2
Aa