چهارشنبه 9 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 8 مهر 1404
کد 6866

دیدار بخشدار بومهن با امام جمعه شهرستان پردیس

میثم ابراهیمی بخشدار بومهن با حضور در دفتر امام جمعه  شهرستان حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا حسینی دیدار و گفت‌وگو کرد.
در ابتدای دیدار، ابراهیمی ضمن ابراز خرسندی از حضور در این مسئولیت و خدمت به مردم شریف بخش بومهن بر لزوم تعامل و همکاری با نهادهای دینی و فرهنگی شهرستان تأکید و آمادگی خود را برای بهره‌مندی از رهنمودهای علما و بزرگان محلی در پیشبرد امور اعلام کرد.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا حسینی ضمن تبریک انتصاب ابراهیمی به عنوان بخشدار جدید، برای ایشان آرزوی موفقیت و توفیق خدمت خالصانه در مسیر رضای الهی نمودند و بر اهمیت نگاه مردمی، تقویت ارزش‌های اخلاقی و دینی در مدیریت اجرایی تأکید کردند.

در پایان، بر تداوم تعامل سازنده و هماهنگی میان مجموعه فرمانداری، بخشداری و دفتر امام جمعه محترم شهرستان پردیس در مسیر خدمت‌رسانی به مردم و ارتقاء شاخص‌های فرهنگی، اجتماعی و دینی تأکید شد.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 8 مهر 1404
  • ساعت 16
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 8
Aa