چهارشنبه 23 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 22 مهر 1404
کد 6922

فرماندار پردیس:

عزم دولت برای رفع مشکلات تولید کنندگان جدی است

فرماندار شهرستان پردیس در حاشیه بازدید از یک واحد تولیدی، از عزم جدی دولت برای تحقق فرمان مقام معظم رهبری و حمایت از تولید سخن گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری پردیس، رضا طاهرخانی فرماندار پردیس که به همراه علیپور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان، هوشمند معاون برنامه‌ریزی فرمانداری و اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان از یک واحد تولید پوشاک بازدید می‌کرد، از هماهنگی همه دستگاه‌ها برای حمایت از تولید و صنعت و عزم جدی دولت در این موضوع خبر داد. 

فرماندار با اشاره به اینکه بازدیدهای میدانی به صورت منظم از شرکت‌های تولیدی و صنعتی انجام می‌شود گفت: پیش از انجام بازدید مشکلات تولید کنندگان استخراج شده و از مدیران مرتبط دعوت می شود تا حضور داشته باشند و در همان بازدید دستورات لازم برای رفع مشکلات صادر می‌شود تا شرایط مناسبی برای فعالان اقتصادی شهرستان به وجود بیاید. 

طاهرخانی تامین نیروی کار ماهر را یکی از مطالبات تولید کنندگان دانست و افزود: با همکاری اداره کار و تامین اجتماعی، افرادی که از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند با توجه به مهارتشان به سرعت به کار گرفته خواهند شد و بر اساس دستور استاندار تهران اعتبارات خوبی برای تجهیز مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان در نظر گرفته شده و دو هنرستان نیز در سطح منطقه راه‌اندازی شده و چهار مجموعه فنی و حرفه‌ای دیگر تا سال آینده اضافه خواهد شد تا آموزش های فنی و حرفه ای و مهارت آموزی تقویت شود.
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 22 مهر 1404
  • ساعت 08
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 6
Aa