دوشنبه 28 مهر 1404
تاریخ : دوشنبه 28 مهر 1404
کد 6935

نشست کارگروه دهیاران بخش بومهن

نشست کارگروه دهیاران بخش بومهن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بخشداری بومهن، نشست کارگروه دهیاران بخش بومهن با حضور ابراهیمی بخشدار، دهیاران، رئیس شورای بخش، عوامل بخشداری برگزار شد.

در ابتدای جلسه،ابراهیمی ضمن قدردانی از تلاش‌های مستمر دهیاران در مدیریت امور روستاها و برگزاری هفته فرهنگی، بر اهمیت هم‌افزایی، تعامل و برنامه‌ریزی دقیق در آستانه انتخابات پیش‌روی شوراهای اسلامی شهر و روستا تأکید کرد.

در ادامه، محورهای اصلی جلسه شامل بررسی وضعیت روشنایی معابر روستایی، توسعه ظرفیت‌های بوم‌گردی، تدوین و به‌روزرسانی نظام مسائل روستاها و همچنین هماهنگی‌های اجرایی مربوط به انتخابات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دهیاران حاضر در جلسه به بیان گزارش عملکرد و مشکلات موجود در حوزه‌های عمرانی، خدماتی و فرهنگی پرداختند و پیشنهادهایی برای بهبود وضعیت موجود مطرح شد.

در پایان، بخشدار و رئیس شورای بخش ضمن قدردانی از همراهی دهیاران، بر لزوم نظم، شفافیت و پیگیری مستمر مصوبات تأکید کردند.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 28 مهر 1404
  • ساعت 08
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 6
Aa