دوشنبه 17 آذر 1404
تاریخ : يکشنبه 16 آذر 1404
کد 7096

بخشدار مرکزی پردیس:

حفظ هویت فرهنگی زمینه پیشبرد اقتصاد خلاق است

سیده عاطفه جمالی بخشدار مرکزی پردیس در آیین اختتامیه جشنواره نوردخت، برگزاری این قبیل جشنواره ها را نشان از ظرفیت طراحان  و فعالان مرتبط با این موضوع در شهرستان دانست.

به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی پردیس، جمالی در حاشیه آیین اختتامیه دومین جشنواره مد و لباس ایرانی–اسلامی «نوردخت»  که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار و دیگر مسئولان برگزار شد، با بیان مطلب فوق افزود: جشنواره نوردخت نشان داد که ظرفیت طراحان جوان ما بسیار فراتر از تصور است و می‌توان الگوهای نوین و جذابی را در چارچوب فرهنگ ایرانی–اسلامی به جامعه ارائه کرد.

بخشدار پردیس  با تقدیر از برگزارکنندگان جشنواره  به ویژه بسیج جامعه زنان سپاه شهرستان، نقش بانوان طراح و فعالان حوزه پوشاک را در «حفظ هویت فرهنگی و پیشبرد اقتصاد خلاق» بی‌بدیل دانست و بر حمایت مستمر از صنایع خلاق، شکل‌گیری بازارهای محلی پوشاک ایرانی، نمایشگاه‌های تخصصی و فرصت‌های توسعه‌محور برای طراحان جوان تاکید کرد.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 16 آذر 1404
  • ساعت 08
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 5
Aa