چهارشنبه 26 آذر 1404
تاریخ : چهارشنبه 26 آذر 1404
کد 7134

تاکید فرماندار پردیس بر نقش مدیران در ایجاد مدرسه‌ای امن و پویا

فرماندار شهرستان پردیس در نشست هم‌اندیشی مدیران مدارس دولتی و غیردولتی شهرستان، ایجاد مدرسه امن و پویا را با راهبری مدیران میسر دانست.
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری پردیس، رضا طاهرخانی فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان پردیس با اشاره به شتاب مناسب اجرای طرح نهضت عدالت آموزشی در شهرستان، از آغاز ساخت ۱۳ مدرسه در پردیس و ۱۰ مدرسه در بومهن سخن گفت و نقش مدیران در مدارس را فراتر از مدیریت اداری و به عنوان یک راهبر و مشاور اصلی آموزش و تربیت دانست. 

طاهرخانی حمایت استانداری تهران و پیگیری جدی فرمانداری برای پای کار آمدن بخش های مختلف را از عوامل پیشرفت چشمگیر نهضت عدالت آموزشی دانست و افزود: همه مسئولان در شهرستان با کمک خیران درصدد هستیم محیطی امن و مناسب برای دانش آموزان فراهم شود. 

فرماندار پردیس از مدیران به‌عنوان مشاورانی تیزبین برای بررسی شرایط روحی و روانی کادر آموزشی و دانش آموزان در سطح مدرسه نام برد و گفت: آسیب‌های اجتماعی در سطح مدارس باید به هنگام و دقیق مورد پایش و مداخله قرار بگیرد و مدیران با نگاه تیزبین خود باید این مسئولیت خطیر را به بهترین وجه انجام بدهند و مدرسه‌ای امن و پویا برای رشد علمی و تربیتی دانش آموزان فراهم شود. 

این مقام مسئول با تأکید بر تقویت فرهنگ گفت و گو در میان دانش آموزان، تلاش برای بهبود وضعیت معیشتی فرهنگیان و استفاده صحیح از فضای مجازی افزود: در شرایط بمباران خبری دشمنان، تزریق امید به جامعه، دانش‌آموزان و خانواده‌ها یک وظیفه مهم است و معلمان به‌عنوان الگو باید دانش‌آموزان را از یکنواختی دور کرده و به نوآوری، ایده‌پردازی و تربیت نسلی متخصص و متعهد هدایت کنند.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 26 آذر 1404
  • ساعت 10
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 2
Aa