پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : سه شنبه 9 تير 1405
کد 7707

برگزاری جلسه کمیته بانوان ستاد وداع، تشییع و تدفین قائد شهید در بخشداری بومهن

جلسه کمیته بانوان ستاد وداع، تشییع و تدفین قائد شهید با حضور میثم ابراهیمی بخشدار بومهن، زیاری جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج به ریاست چوپان مسئول کمیته بانوان ستاد و دبیری حسنی مسئول بسیج جامعه زنان و همراهی مدیر مدرسه حوزه علمیه خواهران شهرستان،فرماندهان حوزه‌های مقاومت، مسئولان امور بانوان ادارات،امور بانوان اقشار بسیج خواهران،نماینده دفتر آستان قدس رضوی، فعالان فرهنگی و جمعی از بانوان اثرگذار و صاحب‌فکر در محل بخشداری بومهن برگزار شد.

این جلسه با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط ابراهیمی بخشدار بومهن آغاز شد و در ادامه زیاری جانشین فرماندهی سپاه ضمن تشریح اهداف و برنامه‌های ستاد وداع، تشییع و تدفین قائد شهید، بر ضرورت آمادگی همه‌جانبه دستگاه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و فرهنگی تأکید کرد.

در ادامه، حاضران به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادات و راهکارهای اجرایی خود پرداختند و موضوعات مختلفی از جمله ساماندهی و اسکان زائران، سازماندهی خادمین، تأمین امکانات مورد نیاز مراکز اسکان، برنامه‌ریزی فرهنگی برای مساجد، حسینیه‌ها و موکب‌ها، راه‌اندازی موکب‌های مادر و کودک، استفاده از ظرفیت بانوان در خدمات‌رسانی، مستندسازی برنامه‌ها و جلب مشارکت‌های مردمی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

🔹 همچنین بر ضرورت بازدید مستمر از مراکز اسکان، استفاده حداکثری از ظرفیت پایگاه‌های بسیج، ساماندهی نیروهای داوطلب، شناسایی ظرفیت‌های مردمی و ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های مردمی تأکید شد.

در پایان جلسه، پس از بحث و بررسی موضوعات مختلف، مصوبات لازم در راستای ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به زائران و برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم وداع، تشییع و تدفین قائد شهید به تصویب رسید و مسئولیت اجرای هر بخش به دستگاه‌ها و مجموعه‌های مرتبط ابلاغ شد.

این نشست با هدف ایجاد هماهنگی، انسجام و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های بانوان و مردمی شهرستان پردیس برای میزبانی شایسته از زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم معنوی وداع، تشییع و تدفین قائد شهید برگزار شد.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 9 تير 1405
  • ساعت 13
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 10
Aa