آیین با این ستاره ها ویژه گرامیداشت شهدای جنگ های 12 روزه و جنگ رمضان در شهرستان پردیس با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری پردیس، این مراسم به همت سپاه شهرستان و شهرداری بومهن با حضور خانواده معظم شهدای شهرستان، اقشار مختلف مردم و مسئولانی از جمله رضا طاهرخانی فرماندار پردیس، حجت الاسلام حسینی امام جمعه، رئیس دادگستری، فرماندهان سپاه و فراجا، بخشداران، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر بومهن و روسای ادارات برگزار و در آن یاد و خاطره هفت شهید نخبه شهرستان که در جنگ های 12 روزه و رمضان به درجه رفیع شهادت آمدند گرامی داشته شد.
فرماندار پردیس در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت تبیین سیره و سبک زندگی شهدا برای نسل جوان گفت: مجموعه برنامه های با این ستاره ها به همت سپاه شهرستان و در همکاری با دستگاه های مختلف به صورت دوره ای برگزار شده و هر برنامه به گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اقشار مختلف و تجلیل از صبر و صلابت خانواده این عزیزان اختصاص دارد تا بتوان ضمن انتقال فرهنگ دفاع و مقاومت، سبک و سیره شهدای شهرستان را تبیین کرد.
این مراسم در شهر بومهن برگزار شده و سخنرانی نماینده ولی فقیه در سپاه سید الشهدا(ع) استان تهران، مداحی و روایتگری و تجلیل از خانواده معظم شهدای نخبه شهرستان از برنامه های آن بود.