شنبه 31 مرداد 1405
تاریخ : شنبه 31 مرداد 1405
کد 7798

مدیران اقدامات شاخص و مبتنی بر مطالبه مردمی اجرا کنند

فرماندار پردیس: هفته دولت به فرصتی برای تجدید عهد با مردم تبدیل شود

فرماندار پردیس در جلسه شورای اداری شهرستان، هفته دولت را فرصتی برای تبیین دستاوردهای دولت و نظام، ایجاد همدلی، امیدآفرینی و تقویت سرمایه‌های اجتماعی دانست و بر ارائه خدمت صادقانه به مردم و ملموس بودن نتیجه عملکرد یکساله دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری پردیس، رضا طاهرخانی فرماندار شهرستان به برنامه های پیشنهادی این هفته اشاره کرد و‌ گفت: لازم است هر دستگاه اجرایی در طول هفته دولت حداقل یک اقدام شاخص و ماندگار انجام داده و گزارش آن را با برگزاری تور رسانه‌ای از پروژه‌ها‌ یا برنامه های در حال اجرا ارائه کند.

طاهرخانی راه‌اندازی پویش مسئول پاسخگو با ارائه یک ایده یا اقدام نوآورانه از سوی هر دستگاه، تجلیل از خانواده معظم شهدا و غبارروبی مزار شهدا را نیز از دیگر برنامه‌های این هفته ذکر کرد و افزود: همه اقدامات باید به سمتی برود که دسترسی مردم به مسئولان بیشتر شده و همه اقشار نیز از خدمات ادارات بهره مند شوند.

فرماندار همچنین بر برگزاری دیدارهای مردمی مدیران به‌صورت محله‌محور، برپایی نمایشگاه دستاوردهای دستگاه‌های اجرایی در محل ادارات، حضور مدیران در نماز جمعه و برپایی میز خدمت تأکید کرد و افزود: افتتاحیه متمرکز پروژه‌های شاخص شهرستان و نشست با فعالان اجتماعی، سیاسی، جوانان و ایده‌پردازان با محوریت آینده شهرستان نیز در برنامه‌های هفته دولت قرار دارد.

وی تصریح کرد: برنامه‌های هفته دولت باید با هدف تقویت ارتباط مدیران با مردم و ارائه نتیجه واقعی اقدامات دستگاه‌ها اجرا شود و مردم نتایج پیگیری مطالبات خود را مشاهده کرده و مسئولان نیز از بیان وعده‌هایی که امکان تحقق آن وجود ندارد خودداری کنند.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 31 مرداد 1405
  • ساعت 07
  • توسط کورش کریمان /ادمین فرمانداری پردیس
  • تعداد بازدید 1
Aa