همزمان با هفته دولت مجوز رسمی فعالیت یکی از واحدهای تولیدی شهرستان پردیس که پیش از این نیز در زمینه تولید انواع سیم و کابل فعالیت داشت، به این مجموعه اعطا و شرایط توسعه فعالیت و اشتغال آن فراهم شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری پردیس، شرکت کابل ونداد با زمینه فعالیت انواع سیم های ساختمانی و مخابراتی پس از صدور پروانه، ظرفیت اشتغال خود را 40 نفر افزایش داده و در فضایی به وسعت 5 هزار متر مربع سالانه هزار تن انواع سیم و کابل را تولید می کند.
فرماندار شهرستان پردیس در حاشیه افتتاح این طرح حمایت از واحدهای تولیدی و فراهم کردن زمینه توسعه فعالیتهای اقتصادی را از رویکردهای مهم مدیریت شهرستان در مسیر رونق تولید و ایجاد فرصتهای شغلی دانست و افزود: افزایش ظرفیت واحدهای فعال ضمن ایجاد اشتغال پایدار منجر به استفاده بهتر از فرصت های اقتصادی شهرستان می شود و مجموعه مدیریت شهرستان با تمام توان از واحدایی که در این مسیر حرکت می کنند حمایت خواهد کرد.