سال تحصیلی جدید در شهرستان پردیس در حالی شروع شد که ۵۲ هزار دانش آموز در قالب ۱۹۶ مدرسه فعالیتهای علمی و پرورشی خود را آغاز کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری پردیس، آیین گرامی داشت آغاز سال تحصیلی جدید در شهرستان پردیس با حضور رضا طاهرخانی فرماندار حجت الاسلام حسینی امام جمعه و دیگر مسئولان در مدرسهای برگزار شد که به یاد دانش آموز شهیده جنگ رمضان ثمین دهقانزاده نامگذاری شده است، دانش آموز شهیدی که همراه پدر و مادر خود در حمله ددمنشانه آمریکایی صهیونی به مناطق مسکونی شهرستان پردیس به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود.
فرماندار شهرستان پردیس در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه ۵۲ هزار دانش آموز در ۱۹۶ مدرسه شهرستان پردیس سال تحصیلی جدید را آغاز کرده اند گفت: مدیریت آموزش و پرورش شهرستان با ساماندهی دو هزار و سیصد همکار فرهنگی در مدارس در راستای تحقق شعار هیچ کلاسی بدون معلم نباشد گام برداشته و تجهیزات مورد نیاز مدارس تامین و تعمیرات لازم نیز به طور کامل انجام گرفته است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان به ویژه شهدای دانش آموز و شهیده ثمین دهقانزاده از دانش آموزان همین مدرسه، آغاز سال تحصیلی را آغاز فصل امید و تلاش برای آینده ای بهتر دانست و ابراز امیدواری کرد آینده سازان ایران اسلامی با وطن دوستی، تلاش بیوقفه، هوش و بصیرت برای ارتقاء سطح علمی و فرهنگی خود گام بردارند و برای خانواده خود و کشور عزیزمان افتخار آفرین شوند.